sweet talk.
WELCOME TO YANA SWEETLOVY SHOP | YOUR BEAUTY SWEET AND HEALTH DESTINATION ^__^

17 Sep 2011

Testimonial VCO



Assalamualaikum semua,dah lama Yana tak update blog kan..maklumlah busy di sem baru kat Universiti ni haaa..nampaknya bisnes Yana buat dapat berjalan lancar,ewahhh gumbira di hati ni..entry lepas Yana ada ceritakan sedikit tentang testimoni pengguna kan..engat lagi? olaiitt,kali ni nak sambung sedikit lagi tentang serba sedikit testimoni para pengguna VCO khususnya..

Testimoni ni Yana ambik dari akak CPM yang omei omei tuu,duta VCO..credit to her












Best sebenarnya pakai VCO nie..tapi make sure kena constant lah makan VCO..mungkin ada yang cepat ada yang lambat nampak kesan bila makan VCO..ialah sebab hormon badan kita berlainan kan..

So sape-sape nak order VCO dengan Yana boleh lah contact Yana yer..tak rugi pun beli,kalao ragu-ragu boleh try untuk 1 botol dahulu..nampak perubahan berlaku,then korang boleh constantkan makan VCO nieh..

Oke,daaa



LIKE jika suke yer? :)

8 Sep 2011

MEXOREA CATALYST


CATALYST MEXOREA : Health Supplement (Comfort Yourself)
RM 40.00 (Semenanjung)
RM 45.00 (Sabah & Sarawak)
 
"Makanan kesihatan/health supplement untuk wanita"
(remaja dan ke atas)

15 sachets per box/ 3g per sachet


KHASIAT MEXOREA CATALYST

  • Mengurangkan masalah period pain
  • Menstabilkan kitaran haid (period cycle)
  • Sangat sesuai diambil bagi mereka yang sedang merancang untuk menimang cahaya mata

CARA PENGAMBILAN

  • 1 sachet sehari 
  • letak di lidah, hisap & minum air suam/jus
 
Berminat? boleh contact Yana di sini yer >TEKAN<



LIKE jika suke yer? :)

 
Copyright@2011 Segala yang tercatat dalam blog adalah Hakmilik Alyaeyanaqaisara