sweet talk.
WELCOME TO YANA SWEETLOVY SHOP | YOUR BEAUTY SWEET AND HEALTH DESTINATION ^__^

8 Sep 2011

Sweet Choc For You

Ramai yang suka makan chocolate? for sure lah kan,chocolate boleh buatkan seseorang happy,hilang tensyen dan macam-macam lagi lah kan..dekat shop Yana turut menjual dan mengambil tempahan chocolate yer selain menjual produk-produk catalyst..dekat bawah ni terdapat beberapa contoh homemade chocolate yang sweet-sweet gitu..harga sangat-sangat berpatutan..so ape tunggu lagi,GRAB IT NOW yer..

p/s : Chocolate yang ditempah akan segera di pos dalam minggu korang buat tempahan..tak perlu tunggu lame :)











NEW DAY,NEW CHOC WITH NEW SMILE
HAPPY LIFE

LIKE jika suke yer? :)

6 comments:

FiQa said...

mmg sweet macam yana!


hiii~~

yqnq ellyana said...

@ Fiqa :huhu,Yana sweet ke? :P

FiQa said...

haha..

ntah, sila baca komen fiqa sekali lagi yang first tu...

;P

JAZMEYN♥ said...

harga ?
yana boleh buat kn ?

Yqnq Ellyana said...

@ fiqa :ngengadee :P

Yqnq Ellyana said...

@jazmeen :boleh..nanti yer

Post a Comment

Thanks for dropping your sweet comments :)

 
Copyright@2011 Segala yang tercatat dalam blog adalah Hakmilik Alyaeyanaqaisara