sweet talk.
WELCOME TO YANA SWEETLOVY SHOP | YOUR BEAUTY SWEET AND HEALTH DESTINATION ^__^

17 Sep 2011

Testimonial VCO



Assalamualaikum semua,dah lama Yana tak update blog kan..maklumlah busy di sem baru kat Universiti ni haaa..nampaknya bisnes Yana buat dapat berjalan lancar,ewahhh gumbira di hati ni..entry lepas Yana ada ceritakan sedikit tentang testimoni pengguna kan..engat lagi? olaiitt,kali ni nak sambung sedikit lagi tentang serba sedikit testimoni para pengguna VCO khususnya..

Testimoni ni Yana ambik dari akak CPM yang omei omei tuu,duta VCO..credit to her












Best sebenarnya pakai VCO nie..tapi make sure kena constant lah makan VCO..mungkin ada yang cepat ada yang lambat nampak kesan bila makan VCO..ialah sebab hormon badan kita berlainan kan..

So sape-sape nak order VCO dengan Yana boleh lah contact Yana yer..tak rugi pun beli,kalao ragu-ragu boleh try untuk 1 botol dahulu..nampak perubahan berlaku,then korang boleh constantkan makan VCO nieh..

Oke,daaa



LIKE jika suke yer? :)

8 Sep 2011

MEXOREA CATALYST


CATALYST MEXOREA : Health Supplement (Comfort Yourself)
RM 40.00 (Semenanjung)
RM 45.00 (Sabah & Sarawak)
 
"Makanan kesihatan/health supplement untuk wanita"
(remaja dan ke atas)

15 sachets per box/ 3g per sachet


KHASIAT MEXOREA CATALYST

  • Mengurangkan masalah period pain
  • Menstabilkan kitaran haid (period cycle)
  • Sangat sesuai diambil bagi mereka yang sedang merancang untuk menimang cahaya mata

CARA PENGAMBILAN

  • 1 sachet sehari 
  • letak di lidah, hisap & minum air suam/jus
 
Berminat? boleh contact Yana di sini yer >TEKAN<



LIKE jika suke yer? :)

Testimonial VCO


Assalamualaikum,sejak akhir-akhir ni ramai kawan-kawan Yana tanya tentang penggunaan VCO,kalao nak tahu VCO ni memang tersangat-sangat laris di pasaran sekarang,lebih-lebih lagi penggunanya ramai dari kalangan blogger..semua nak sihat nak cantik kan..ini lah antara soalan-soalan yang diajukan dekat Yana
  • best ke guna VCO?
  • bau VCO tu boleh peningkan kepale ke?
  • lelaki boleh guna jugak?
  • berapa lama nak tengok kesan dan perubahan setelah guna VCO ni?
  • kalao ada jerawat,boleh hilang ke tak?
  • nak kurus makan VCO boleh?
  • dan banyak lagi soalan-soalan yang diajukan dekat Yana
Sebelum Yana jawab semua soalan-soalan tersebut,mari Yana share sedikit testimoni dari pelanggan yang menggunakan VCO nieh,actually ni bukan gambar dari Yana yer,dari another agent VCO serta belas ihsan pakcik Google..hihihi..
Picture Credit to : Google and another agent VCO


Gambar original punyer, dulu muka beliau ada jerawat seperti yang korang lihat dalam gambar sebelum tu,after mengamalkan makan VCO nieh selama sebulan,sedikit demi sedikit jerawat mula surut yer..ni berdasarkan pengalaman Yana jugak


Muka makin berseri-seri..nampak kelainan di kedua-dua gambar..betul kan?


Sis ni pula dapat perubahan ketara pada wajah setelah amalkan VCO selama 3 minggu..cepat kan? sebenarnya perubahan pada setiap orang berbeza ye,ada yang cepat ada yang lambat,mengikut hormon masing-masing


Muka nampak lebih bermaya dan makin cerah, tiada lagi jerawat serta tiada lagi muka berminyak


Sama seperti pengguna diatas,masalah jerawat dapat diatasi serta buatkan kulit makin cerah dan cantik


VCO juga dapat membantu masalah kesuburan yer, bagi mereka yang sukar untuk hamil disarankan mengambil VCO secara berterusan,InsyaAllah dapat atasi masalah kesuburan anda dan dapat cahaya mata ..


Selain memberi perubahan pada wajah,VCO juga dapat membantu menurunkan berat badan..ini kerana VCO akan bertindak balas dengan tubuh badan dan mengurangkan selera makan bagi mereka yang terlalu high selera makan,seterusnya akan stabilkan metabolisme badan yer..

Hebatkan VCO nieh? sebenarnya lagi banyak perubahan yang korang akan dapat setelah mengamalkan VCO nieh..sekarang Yana nak jawab pule soalan-soalan yang diajukan seperti dekat atas tu..VCO ni memang best sebenarnya,first time Yana makan dah rasa kelainan pada tubuh badan..selain itu,before tidur Yana akan sapukan VCO keseluruh muka,then ape yang Yana alami?
  • Selera makan berkurang,jika tidak 24 jam je makanan nak masuk mulut tau
  • Muka nampak lebih sihat dan bermaya
  • Jerawat baru tumbuh mulai surut
  • Parut makin pudar
  • Muka tidak berminyak lagi
  • Cepat hadamkan makanan,memang boleh buang air tiap-tiap hari
  • Kedut-kedut dah tiada,kulit makin tegang (pengalaman mama Yana)
  • Berat menurun 7kg dalam masa sebulan (pengalaman mama Yana)
  • Kulit muka terase halus,lembut dan seakan-akan gebu gitu
Ni la pengalaman Yana dan mama Yana setelah mencuba VCO selama sebulan.VCO tidak busuk yer so jadi risau untuk sapukan dimuka terutama tempat-tempat berparut dan ditumbuhi jerawat.Kepada kaum lelaki,korang digalakkan juga mengamalkan VCO ni yer dan bukannya khusus untuk perempuan sahaja sebenarnya,semua peringkat usia dan jantina boleh mencubanya.Mungkin ada yang cepat dan ada juga yang lambat untuk melihat kesan dan perubahan.Paling awal dalam masa 2 hingga 3 hari dan paling lama ada yang sampai 2 hingga 3 bulan baru nampak kesan.Kenapa berlainan? sebab hormon badan setiap orang berbeza kan,tak mustahil lah ada yang cepat bertindak balas dan ada yang lambat..kalao Yana dalam masa seminggu dah dapat kesan,alhamdulillah cepat jer..

Ada juga yang tanya kalao makan VCO boleh kurus tak? yelah siape taknak slim dan boleh pakai baju lawa-lawa kan,body kerengga gitu...HEHE,InsyaAllah boleh jika korang amalkan VCO secara berterusan..ni testimoni dari mama Yana sendiri,sebulan amalkan makan VCO,berat badan dah turun 7 kg..banyak tuu..VCO bukannya berfungsi turunkan berat badan sebenarnya tetapi ianya mampu mengawal selera makan untuk menstabilkan metabolisme badan yer..kalao dah kurus jadi makin kurus ke? ouh takde lah jadi macam tu tau,ia hanya akan stabilkan metabolisme badan korang..jangan risau yer..

Berminat nak mencuba? boleh contact Yana di facebook atau emelkan ke "yana.qaisara@yahoo.com" yer..untuk lebih pantas,mesej Yana ke 014-8074161..tak rugi mencuba,dapat manfaat lagi ada laa :)

LIKE jika suke yer? :)

Sweet Choc For You

Ramai yang suka makan chocolate? for sure lah kan,chocolate boleh buatkan seseorang happy,hilang tensyen dan macam-macam lagi lah kan..dekat shop Yana turut menjual dan mengambil tempahan chocolate yer selain menjual produk-produk catalyst..dekat bawah ni terdapat beberapa contoh homemade chocolate yang sweet-sweet gitu..harga sangat-sangat berpatutan..so ape tunggu lagi,GRAB IT NOW yer..

p/s : Chocolate yang ditempah akan segera di pos dalam minggu korang buat tempahan..tak perlu tunggu lame :)











NEW DAY,NEW CHOC WITH NEW SMILE
HAPPY LIFE

LIKE jika suke yer? :)

Virgin Coconut Oil (VCO)

 
 
Sebut je pasal VCO,takde siape yang tak kenal kan? Semua orang nak kulit lawa putih gebu halus mulus gituu,so dengan VCO tak mustahil korang akan dapat semua tu,make sure sabar dan terus-menerus amalkan pengambilan VCO ni tau. Mari review tentang VCO ni kejap.

VCO - virgin coconut oil atau minyak kelapa dara dalam bentuk soft gel .Kelebihan VCO keluaran Catalyst ialah  menggunakan 100% bahan semulajadi yang sangat bagus diambil sebagai supplement tambahan terutamanya untuk kulit kita.Ianya dapat mengurangkan masalah jerawat, kulit kering, tona kulit tak sekata,strechmark bagi wanita hamil.


minyak kelapa dara/virgin coconut oil(VCO) dapat :
  • Menyegarkan serta merawat sel kulit menjadi lebih tegang dan elastik
  • Memperbaiki kandungan asid dalam rahim
  • Bertindak sebagai agen pelincir alami(natural) membunuh kulat,bakteria dan virus
  • Mengatasi masalah sakit kulit pada kemaluan(masalah keputihan)
  • Amat baik bagi mengatasi masalah MONOPOS bagi kaum wanita(memperlambatkan proses)
 

Selain itu, produk ini sangat-sangat berkesan untuk masalah-masalah seperti dibawah ini dan banyak lagi sebenarnya.Ramai pelanggan yang sememangnya berpuas hati dengan kesan yang ditunjukkan dalam jangka masa yang cepat yang mungkin dalam 2 hingga 3 hari.

  • jerawat dan kulit muka berminyak  
  • kitaran haid yang tak teratur *bagi yang ada masalah period pain, dpt kurangkan sakit n hilangkannya
  • selera makan yg terlalu tinggi *dengan vco, dpt meningkatkan kadar metabolisme, supaya makanan yang diambil itu boleh diproses dengan cepat dan digunakan, tidaklah tersimpan sebagai lemak
  • letih dan kurang tenaga
  • masalah kencing manis
  • stretchmarks serta tona kulit yg kusam

Kebaikan Dan Khasiat Minyak Kelapa Dara / VCO

Kecantikan Luaran
  • Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan kadar metabolisme badan
  • Menghasilkan tenaga segera
  • Jika disapu, ia membantu membentuk hambatan kimia pada kulit untuk mengurangkan infeksi, mencegah garis-garis halus
  • melembut dan mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit serta memberi perlindungan dari sinaran UV
Kecantikan Dalaman
  • Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental
  • Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin dan asid amino
  • Melancarkan sekresi insulin dan pengaliran glukosa darah serta mengurangkan risiko diabetis
  • Mengurangkan stress pada prankreas dan sistem-sistem enzim dalam tubuh
  • Meningkatkan penyerapan kalsium dan magnesium untuk tulang dan gigi yang kuat. Ia juga melindungi diri dari serangan osteoporisis
  • Mencegah risiko sakit jantung
  • Mencegah strok serta membantu menurunkan tekanan darah tinggi
Meningkatkan Daya Tahan Tubuh
  • Membantu fungsi sistem daya tahan pada tubuh
  • Melindungi tubuh dari kanser payudara, kanser colon dan kanser rahim
  • Berfungsi sebagai antioksidan, mengurangkan radang kronis
  • Melindungi tubuh dari radikal bebas yang meningkatkan tahap penuaan dan penyakit degeneratif
  • Meredakan gejala-gejala yang dihubungkan dengan pembesaran prostate
  • Mengurangkan tekanan epileptis dan membantu melindungi tubuh dari penyakit ginjal dan infeksi pundi kencing
  • Membantu mencegah penyakit hati dan memiliki kandungan kalori yang lebih rendah berbanding lemak-lemak yang lain
Membunuh Virus, Bakteria & Kulat
  • Membunuh Virus (yang menyebabkan mononucleosis, influenza, hepatitis C, cacar air dan herpes) bakteria (yang menyebabkan pneumonia, sakit telinga, infeksi kerongkong, gigi berlubang, keracunan makanan, infeksi saluran kencing, meningitis dan gonorrhea) kulat (yang menyebabkan candida, jock itch, kadas, dan infeksi yang lain) serta membunih cacing pita, lice, giardia dan parasit
Hubungan Suami Isteri
  • Menyegarkan dan merawat sel kulit menjadi lebih tegang
  • Memperbaiki kandungan asid dalam rahim dan bertindak sebagai agen pelincir alami (natural)
  • Membunuh kulat, bakteria dan virus atau sakit ulit pada kemaluan
  • Merawat Keputihan
 

Kesan Segera Pengambilan Minyak Kelapa Dara Pada Tubuh
  • Melegakan Pernafasan
  • Melawaskan Pembuangan Air Besar dan Kecil 
  • Meningkatkan Kadar Metabolisma Pada Seluruh Tubuh 
  • Memusnahkan Organisma perosak seperti virus, bakteria, kulat dan protozoa(cacing) Di dalam Usus Besar dan Kecil
  • Mengurangkan Keadaan Mudah Lapa
  • Mengurangkan Kandungan Lemak
  • Mengurangkan risiko serangan sakit jantung dan darah tinggi
  • Mempercepatkan Penggantian Sel-Sel Mati
 Korang berminat tak? minat? minat?

Maklumat lanjut di laman web Syarikat : http://catalyst2u.net/
Produk Malaysia, 100% Halal

 
Cara pengambilan VCO,,, 
Telan 2 Biji Sehari, 1 siang, 1 malam, bersama air kosong
Kalau Untuk sapu di muka, cucuk kan hujung bucu 1 kapsul dengan jarum, dan sapukan ke seluruh muka.. lebih2 minyak tu, boleh sapu2 sikit denkat mane2 yang ade strecth mark ataupun mane-mane tempat berparut 
Harga VCO?
RM 39.90 (Semenanjung Malaysia)
RM 43.90 (Sabah dan Sarawak)
postage-RM6 sahaja









LIKE jika suke yer? :)

7 Sep 2011

CARA PENEMPAHAN



 

 

Berminat ingin order Catalyst dan HomeMade Chocolate Sweet Sweet gituu?
Korang boleh contact Yana seperti berikut

emel ke
"yana.qaisara@yahoo.com"

ataupun menerusi Facebook atau Fanpage Yana
 
 
ataupun Isi Order Form yang disediakan


ataupun untuk lebih cepat dan pantas,hubungi atau mesej Yana disini

014-8074161(celcom)


WAJIB BERIKAN BUTIRAN BERIKUT

Nama penuh
Alamat Lengkap
No Telefon
Item yang ingin dibeli
Jumlah item dibeli

HARAP JELAS YE SEMUA..FOR SERIOUS BUYER ONLY
SAMA-SAMA KITE JAGE KESIHATAN DAN KECANTIKAN BIAR SWEET-SWEET GITU
peace :D



LIKE jika suke yer? :)

CATALYST PRODUCTS

 
 
Di bawah ni adelah senarai Catalyst yang dijual di Yana Sweetlovy Shop yer :)
 
 
VCO Softgel Capsule
 
RM 39.90 (S.Malaysia)
RM 43.90 (Sabah/Sarawak)
 
VCO Pure Oil
 
RM 39.90 (S.Malaysia)
RM 43.90 (Sabah/Sarawak)
 
Catalyst Collagen Premium
 
15 sachets per box
RM 59.90 (S.Malaysia)
RM 63.00 (Sabah/Sarawak)
 
Hair Treatment
 
RM 39.90 (S.Malaysia)
RM 43.90 (Sabah/Sarawak)
 
Hair Revitalizer
 
RM 39.90 (S.Malaysia)
RM 43.90 (Sabah/Sarawak)
 
Mindstar Booster
 
RM 59.90 (S.Malaysia)
RM 64.90 (Sabah/Sarawak)

 
 


LIKE jika suke yer? :)

ORDER CATALYST FORM

ORDER HERE :
Give your details below



Name:




Email Address:




Postage Costs




VCO SOFTGEL CAPSULE




VCO PURE OIL




CATALYST COLLAGEN




CATALYST FIBRE DRINK




CATALYST MIND STAR




CATALYST HAIR REVITALIZER




Other Products/Questions








Form provided by Freedback.

Maklumat Penting!
  • Bayaran boleh dibuat melalui tunai/transfer/bank in
  • Pihak kami akan menerima wang tunai dalam RM sahaja dan menerusi akaun Maybank/CIMB
  • No akaun diberikan setelah pelanggan betul-betul berminat dengan tempahan dibuat
  • Bukti Bayaran haruslah diemelkan kepada "yana.qaisara@yahoo.com"

LIKE jika suke yer? :)

 
Copyright@2011 Segala yang tercatat dalam blog adalah Hakmilik Alyaeyanaqaisara