sweet talk.
WELCOME TO YANA SWEETLOVY SHOP | YOUR BEAUTY SWEET AND HEALTH DESTINATION ^__^

8 Sep 2011

Testimonial VCO


Assalamualaikum,sejak akhir-akhir ni ramai kawan-kawan Yana tanya tentang penggunaan VCO,kalao nak tahu VCO ni memang tersangat-sangat laris di pasaran sekarang,lebih-lebih lagi penggunanya ramai dari kalangan blogger..semua nak sihat nak cantik kan..ini lah antara soalan-soalan yang diajukan dekat Yana
  • best ke guna VCO?
  • bau VCO tu boleh peningkan kepale ke?
  • lelaki boleh guna jugak?
  • berapa lama nak tengok kesan dan perubahan setelah guna VCO ni?
  • kalao ada jerawat,boleh hilang ke tak?
  • nak kurus makan VCO boleh?
  • dan banyak lagi soalan-soalan yang diajukan dekat Yana
Sebelum Yana jawab semua soalan-soalan tersebut,mari Yana share sedikit testimoni dari pelanggan yang menggunakan VCO nieh,actually ni bukan gambar dari Yana yer,dari another agent VCO serta belas ihsan pakcik Google..hihihi..
Picture Credit to : Google and another agent VCO


Gambar original punyer, dulu muka beliau ada jerawat seperti yang korang lihat dalam gambar sebelum tu,after mengamalkan makan VCO nieh selama sebulan,sedikit demi sedikit jerawat mula surut yer..ni berdasarkan pengalaman Yana jugak


Muka makin berseri-seri..nampak kelainan di kedua-dua gambar..betul kan?


Sis ni pula dapat perubahan ketara pada wajah setelah amalkan VCO selama 3 minggu..cepat kan? sebenarnya perubahan pada setiap orang berbeza ye,ada yang cepat ada yang lambat,mengikut hormon masing-masing


Muka nampak lebih bermaya dan makin cerah, tiada lagi jerawat serta tiada lagi muka berminyak


Sama seperti pengguna diatas,masalah jerawat dapat diatasi serta buatkan kulit makin cerah dan cantik


VCO juga dapat membantu masalah kesuburan yer, bagi mereka yang sukar untuk hamil disarankan mengambil VCO secara berterusan,InsyaAllah dapat atasi masalah kesuburan anda dan dapat cahaya mata ..


Selain memberi perubahan pada wajah,VCO juga dapat membantu menurunkan berat badan..ini kerana VCO akan bertindak balas dengan tubuh badan dan mengurangkan selera makan bagi mereka yang terlalu high selera makan,seterusnya akan stabilkan metabolisme badan yer..

Hebatkan VCO nieh? sebenarnya lagi banyak perubahan yang korang akan dapat setelah mengamalkan VCO nieh..sekarang Yana nak jawab pule soalan-soalan yang diajukan seperti dekat atas tu..VCO ni memang best sebenarnya,first time Yana makan dah rasa kelainan pada tubuh badan..selain itu,before tidur Yana akan sapukan VCO keseluruh muka,then ape yang Yana alami?
  • Selera makan berkurang,jika tidak 24 jam je makanan nak masuk mulut tau
  • Muka nampak lebih sihat dan bermaya
  • Jerawat baru tumbuh mulai surut
  • Parut makin pudar
  • Muka tidak berminyak lagi
  • Cepat hadamkan makanan,memang boleh buang air tiap-tiap hari
  • Kedut-kedut dah tiada,kulit makin tegang (pengalaman mama Yana)
  • Berat menurun 7kg dalam masa sebulan (pengalaman mama Yana)
  • Kulit muka terase halus,lembut dan seakan-akan gebu gitu
Ni la pengalaman Yana dan mama Yana setelah mencuba VCO selama sebulan.VCO tidak busuk yer so jadi risau untuk sapukan dimuka terutama tempat-tempat berparut dan ditumbuhi jerawat.Kepada kaum lelaki,korang digalakkan juga mengamalkan VCO ni yer dan bukannya khusus untuk perempuan sahaja sebenarnya,semua peringkat usia dan jantina boleh mencubanya.Mungkin ada yang cepat dan ada juga yang lambat untuk melihat kesan dan perubahan.Paling awal dalam masa 2 hingga 3 hari dan paling lama ada yang sampai 2 hingga 3 bulan baru nampak kesan.Kenapa berlainan? sebab hormon badan setiap orang berbeza kan,tak mustahil lah ada yang cepat bertindak balas dan ada yang lambat..kalao Yana dalam masa seminggu dah dapat kesan,alhamdulillah cepat jer..

Ada juga yang tanya kalao makan VCO boleh kurus tak? yelah siape taknak slim dan boleh pakai baju lawa-lawa kan,body kerengga gitu...HEHE,InsyaAllah boleh jika korang amalkan VCO secara berterusan..ni testimoni dari mama Yana sendiri,sebulan amalkan makan VCO,berat badan dah turun 7 kg..banyak tuu..VCO bukannya berfungsi turunkan berat badan sebenarnya tetapi ianya mampu mengawal selera makan untuk menstabilkan metabolisme badan yer..kalao dah kurus jadi makin kurus ke? ouh takde lah jadi macam tu tau,ia hanya akan stabilkan metabolisme badan korang..jangan risau yer..

Berminat nak mencuba? boleh contact Yana di facebook atau emelkan ke "yana.qaisara@yahoo.com" yer..untuk lebih pantas,mesej Yana ke 014-8074161..tak rugi mencuba,dapat manfaat lagi ada laa :)

LIKE jika suke yer? :)

2 comments:

norhatizahmohamed said...

hi yana..
VCO yg mne dorang amik, yg oil ke softgel?

yqnq ellyana said...

@ norhatizah :yang softgel dear,ade yg oil

Post a Comment

Thanks for dropping your sweet comments :)

 
Copyright@2011 Segala yang tercatat dalam blog adalah Hakmilik Alyaeyanaqaisara